Print Pages

Access Page via Rule

Track Page Visit

Visited Pages JQuery

Algemene voorwaarden

Annulering / no show

Mocht je onverhoopt niet deel kunnen nemen aan de cursus, laat het dan zo snel mogelijk weten via cursus@remove-this.researchdata.nl. Dan kunnen wij wellicht nog iemand anders blij maken met de vrijgekomen plek.

Bij afmeldingen tot 7 dagen voor aanvang van de cursus (de datum van de eerste groepsbijeenkomst) vervalt de betalingsverplichting. Bij latere afmeldingen zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. Ook wanneer je zonder tijdige afmelding (tot 7 dagen voor aanvang van de eerste groepsbijeenkomst via cursus@remove-this.researchdata.nl) niet bij de cursusdagen aanwezig bent, blijft de betalingsverplichting staan.   

Systeemkeuze

Wil je gebruik maken van alle functionaliteiten die de cursus Essentials 4 Data Support biedt, dan raden we je aan de cursus te volgen op een Desktop PC, laptop of een tablet (landscape-oriëntatie).

Licentie

Tenzij anders aangegeven, rust op het materiaal van de cursus Essentials 4 Data Support de Creative Commons licentie zoals die hieronder is weergegeven. Deze licentie geeft aan dat het materiaal vrij te gebruiken is, zolang duidelijk wordt aangegeven dat Research Data Netherlands de maker is. 


Like · Dislike ·  
Not rated yet. Be the first who rates this item!
I like maybeLike · 

No comments

RDNL maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten