Print Pages

Access Page via Rule

Track Page Visit

Visited Pages JQuery

Inschrijving voor Essentials 4 Data Support, volledige variant

De volledige variant van de cursus Essentials 4 Data Support bestaat uit 2 groepsbijeenkomsten, online cursusmateriaal en een aantal opdrachten.  De twee groepsbijeenkomsten van deze cursusronde worden in het Engels gegeven.

Door het invullen van dit formulier schrijf je je in voor de volledige cursus Essentials 4 Data Support (bestaande uit 2 groepsbijeenkomsten, online cursusmateriaal en een aantal opdrachten) en verplicht je je de kosten van 695 euro (exclusief btw) te voldoen. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Gegevens indiener
Cursus
Aan welke ronde wil je deelnemen?*
Je kiest voor de volledige variant van de cursus. Bij deze variant spelen de groepsbijeenkomsten en de opdrachten een belangrijke rol. We verwachten dan ook dat de deelnemers op beide dagen aanwezig zijn en wekelijks opdrachten inleveren (studielast 4-6 uur per week). Ben je niet in de gelegenheid beide bijeenkomsten bij te wonen, of kun je niet aan de gevraagde studie-inspanning voldoen? Overweeg dan de online-only-variant van deze cursus, die je op elk moment en op je eigen tempo kunt doorlopen. Meer informatie hierover staat op de website.
Ja, ik schrijf me in*

Like · Dislike 1 ·  
Not rated yet. Be the first who rates this item!

No comments

RDNL maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten