Please select a page template in page properties.

Inschrijfformulier cursus

Inschrijving voor Essentials 4 Data Support, volledige variant

De volledige variant van de cursus Essentials 4 Data Support bestaat uit 2 groepsbijeenkomsten, online cursusmateriaal en een aantal opdrachten.  De voertaal op de contactdagen is Engels indien daartoe aanleiding bestaat.

Door het invullen van dit formulier schrijf je je in voor de volledige cursus Essentials 4 Data Support (bestaande uit 2 groepsbijeenkomsten, online cursusmateriaal en een aantal opdrachten) en verplicht je je de kosten van 895 euro (exclusief btw) te voldoen. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Inschrijfformulier cursus

Gegevens indiener
Factuurgegevens
Het kan nodig zijn om met de financiële afdeling van uw instituut te praten voordat u dit gedeelte invult.
Cursus
Je kiest voor de volledige variant van de cursus. Bij deze variant spelen de groepsbijeenkomsten en de opdrachten een belangrijke rol. We verwachten dan ook dat de deelnemers op beide dagen aanwezig zijn en wekelijks opdrachten inleveren (studielast 4-6 uur per week). Ben je niet in de gelegenheid beide bijeenkomsten bij te wonen, of kun je niet aan de gevraagde studie-inspanning voldoen? Overweeg dan de online-only-variant van deze cursus, die je op elk moment en op je eigen tempo kunt doorlopen. Meer informatie hierover staat op de website.
captcha